Direktlänk till inlägg 22 september 2016

Svante på jobbet

Av Magda & Svante - 22 september 2016 12:26

Idag så tog sig Svante till jobbet igen efter att vi har varit kräksjuka hela familjen. Tillochmed lilla Engla hade ju en skvätt av detta, men hon fick bara en dag då hon kräktes o bajsade bjöjan fylld av diarrée varje gång. 

Jaa, hon fick ju komma till BARNAKUTEN i helgen för att hon fick jättehög feber för att vara så liten så finns det inget febernedsättande at inhandla på Apoteket. Så då fick min älskade mamma komma hit o följa med oss in till BARNAKUTEN som där fick ge henne deras febernedsättande och då kvicknade hon till väldigt fort, men vi låg kvar där över natten.

Men fick ta oss hem igen efter att ronden var klar på morgonen.

Amningen fick jag ju öka ett par dagar för att hon skulle kunna bli helt feberfri, men det gjorde jag ju så gärna (älskar att amma & mysa med min lilla Engla)

Själv så hade jag en släng av både kräkningar o diarée från måndagen tills igårmorse, så Svante fick ju ge henne bröstmjölk från nappflaska relativt ofta. Vi fick tillåtelse till att köpa ersättning också sen när den utpumpade bröstmjölken var helt slut, vilket mamma fick göra då och sedan komma hit och lämna!

Men nu så har jag fått börja amma henne igen, och har precis gett henne ett stort skrovmål med mat. Då satt jag i min amningsfåtölj med min amningskudde och då sög hon o njöt i en halvtimma innan hon somnade. Nu ligger hon o sover i sin säng med snuttefilten vid sidan om sig o nappen i munnen.

NU idag har jag tänkt att försöka på det här med att EC:a henne, för det finns en del söta miner då hon behöver bajsa eller kissa. Då har jag tagit av henne blöjan o då har det kommit både kiss o bajs på skötbordet, men inget i blöjan!

Så kan ju vara dax att lära mig att grodhålla henne snart över handfatet eller över toalettstolen, jag vill inte få henne till att ha blöja då hon är över året...så därför lära henne redan nu att kisset o bajset ska inte vara i blöjan, utan i pottan eller toaletten!!!

Ska försöka läsa lite till om det innan jag sätter igån på allvar!


Ojdå, nu kanske jag skulle behöva äta lite lunch...men först måste jag nog gå o pudra näsan lite (har inte bajsat nu på ett par dagar, sist var väl i förrgår...men nu trycker det på som bara den)


Hoppas att Engla fortsätter att sova medan jag sitter på toaletten om en stund, annars kan det bli svårt...hehe!

Ha en fortsatt fin torsdag!/Kram & tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Magda & Svante - Fredag 27 sept 13:28

Idag så har jag badat Smilla i badbaljan o som hon njöt och nästan somnade, för innan dess hade hon fått en portion gröt som hon käkade med go aptit. Efter fem minuter i badet så kom det bajs och hon hade inte bajsat något innan idag, så det satt vä...

Av Magda & Svante - Onsdag 25 sept 17:29

Hehe, medan jag satt på toaletten och gjorde nummer två då kom Svante & Engla in genom dörren. Smilla låg på en filt inne på toaletten hos mig, medan Malte satt o pusslade pussel inne på sitt rum. När jag var färdig på toaletten så började Smilla v...

Av Magda & Svante - Onsdag 25 sept 15:08

Japp, mammas lillstora pojke gick för fem minuter sedan inpå toaletten o satte sig på TOALETTEN! Märk väl, han satte sig på toaletten (och satte fast toasitsen oxå innan han satte sig på plats). Innan dess sa han bara: "mamma bajsa..." Sen gick h...

Av Magda & Svante - Lördag 21 sept 17:07

Japp, nu så var det visst min tur att äntligen få sätta mig på toaletten o bajsa! Smilla hann jag lägga i sin vagn ute på altanen så hon skulle få vila en stund, sen gick Svante ut med Malte till lekparken så han fick leka av sig en stund! Och mi...

Av Magda & Svante - Lördag 21 sept 16:12

Detta hade vi bestämt tidigare den här veckan att den här helgen (20-22/9) ska vi ha en skön & "mysig helg tillsammans hela familjen".Men det fick vi slopa eftersom Engla vaknade imorse o hade hög feber som få, tempen visade 39,5 grader då Svante tog...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se