Direktlänk till inlägg 16 september 2016

Svante sjuk

Av Magda & Svante - 16 september 2016 22:28

Idag så har Svante fått stanna hemma från jobbet, han hade jätteont i huvudet då han vaknade kvart över sex imorse och var nära att kräkas. Men gjorde inte, tack o lov!

Engla och jag var allaredan uppe, för hon ville ha sitt morgonmys extra tidigt idag tydligen och då fick det först bli blöjbyte o sedan amning inne i min "amnings-fåtölj" men amningskudden också förstås.

Skönt för mig o mina bröst att hon ville ammas så tidigt idag som redan klockan halv sex eller om det var kvart i sex.

Anledningen till det var ju då förstås för att mina tuttar var väldigt sprängfyllda av mjölk, så en timmes amning satt verkligen på sin plats just då!!

Haha, men efter en halvtimme så kom en stor prutt i blöjan o därefter ett gallskrik som hette duga.

Så det fick ju bli ett blöjbyte till, och den blöjan var inte kul att byta...var bajs istortsätt hela blöjan av bara en prutt!

Svante vaknade inte förräns hans mobilalarm sattes igång o då vaknade han med huvudvärk de lux. Jag fortsatte att amma klart Engla efter blöjbytet o då somnade hon igen med en nyren blöja och mat i magen!

Hon somnade liggandes i mitt knä, och då la jag henne i min säng där hon sov två timmar till.

#älskadeengla

Klockan var väl då halv sju, och Svante hade tagit sig en Alvedon...var sedan påvär att gå o lägga sig igen.

Då gick jag in på o satte mig på toaletten, men innan dess så sa Svante till mig att han skulle vara hemma idag...pågrundav jättehuvudvärk!

Efter att jag hade varit på muggen så käkade jag frukost, två mackor & en tallrik filmjölk med müsli & en stor mugg med te.

#minfavoritfrukost

Sedan så gick jag tillbaka in i sovrummet o la över Engla till sin egen säng, vilket gick förvånandsvärt BRA...hon tappade nappen, men jag stack snabbt in den i munnen igen o hon sov vidare.

Så kunde jag lägga mig i sängen o sova lite till, fram tills Engla vaknade igen. Jag somnade ju inte och sov jättehårt, eftersom Svante inte var tillräckligt smart att kanske lägga sig i gästrummet istället.

Voine-voine, när Engla vaknade igen så ville hon ha mera mat i magen vilket hon fick...för idag hade vi ju tid till BVC för vägning o mätning. 

Hon hade gått upp bra i vikt o växer helt ok enligt kurvan, vilket känns jättebra. Oups, innan vi gick därifrån så behövde ju jag gå på toaletten...som inte varit på toaletten sedan halv sju imorse. Som väl var så hade inte sjuksköterskan någon efter Engla, så hon kunde se till henne medan jag tog mig in på toan...för jag behövde inte bara kissa, utan det var till att bajsa också...vilket tog lite längre tid än vad det brukar göra. Fick helt plötligt jätteont i magen där jag satt, men det var nog bara för att jag inte har gjort nummer TVÅ på ett par dagar nu!

Som väl var var det inget löst iallafall!

Efter att vi kom hem sen så har vi bara varit hemma o myst, medan Svante har legat o sovit fram till klockan halv fyra...för då vaknade han o ville ha lite mat i magen.

Hans huvudvärk var då som var var borta, och han började bli på bra humör igen. Skönt, för då kunde ju han ta hand om Engla när jag tog mig in i duschen t ex.


Nepp, nu ska nog jag gå till kojs...om inte Engla vill ha lite mat nu, så hon kan sova gottigt inatt!


Ha en fin & trevlig helg!


/Tjingtjong

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Magda & Svante - Fredag 27 sept 13:28

Idag så har jag badat Smilla i badbaljan o som hon njöt och nästan somnade, för innan dess hade hon fått en portion gröt som hon käkade med go aptit. Efter fem minuter i badet så kom det bajs och hon hade inte bajsat något innan idag, så det satt vä...

Av Magda & Svante - Onsdag 25 sept 17:29

Hehe, medan jag satt på toaletten och gjorde nummer två då kom Svante & Engla in genom dörren. Smilla låg på en filt inne på toaletten hos mig, medan Malte satt o pusslade pussel inne på sitt rum. När jag var färdig på toaletten så började Smilla v...

Av Magda & Svante - Onsdag 25 sept 15:08

Japp, mammas lillstora pojke gick för fem minuter sedan inpå toaletten o satte sig på TOALETTEN! Märk väl, han satte sig på toaletten (och satte fast toasitsen oxå innan han satte sig på plats). Innan dess sa han bara: "mamma bajsa..." Sen gick h...

Av Magda & Svante - Lördag 21 sept 17:07

Japp, nu så var det visst min tur att äntligen få sätta mig på toaletten o bajsa! Smilla hann jag lägga i sin vagn ute på altanen så hon skulle få vila en stund, sen gick Svante ut med Malte till lekparken så han fick leka av sig en stund! Och mi...

Av Magda & Svante - Lördag 21 sept 16:12

Detta hade vi bestämt tidigare den här veckan att den här helgen (20-22/9) ska vi ha en skön & "mysig helg tillsammans hela familjen".Men det fick vi slopa eftersom Engla vaknade imorse o hade hög feber som få, tempen visade 39,5 grader då Svante tog...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se